It's a bug, but I'm not sure where

Post a reply


In an effort to prevent automatic submissions, we require that you complete the following challenge.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is OFF
[flash] is OFF
[url] is OFF
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: It's a bug, but I'm not sure where

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by BruceK » May 22nd, 2013, 2:35 pm

You're very welcome! Thanks for the effort you put into this app.

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by Kevin » May 22nd, 2013, 2:08 am

I'm glad to hear you like the new version!
I know why the feed isn't showing up as before, and it's no big deal to straighten it out. I'll try to get an update out for that pretty quick.
I would like to thank you, again, for letting me know.

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by BruceK » May 22nd, 2013, 1:17 am

BTW - I like this new version!!! :P

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by BruceK » May 22nd, 2013, 1:15 am

Kevin wrote: What other strange behaviors do you see?
Well, when I tap on one of the daily entries on the left hand side of the screen, what I see on the right hand side is html code above the Read More button. It isn't until I tap Read More that I see the daily photo and associated text. Usually I've seen a small thumbnail of the picture of the day with a line or two describing what the photo is about. If I turn on Skip Description then things work as I would expect.

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by Kevin » May 21st, 2013, 9:35 pm

Interesting.. since it works fine when added new, the only thing I can guess is that something happened in the upgrade process.
Can't think of what, but I'll have to check...
My guess is it will work fine from here on out...


What other strange behaviors do you see?

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by BruceK » May 21st, 2013, 9:32 pm

Kevin wrote:That's an interesting one..

If you edit the feed details and set it up to skip description, does it still show the same page when you use the arrows?

If you add the feed in another category, does this still happen.
Skipping the description doesn't seem to help. I will say that this is one strange feed. I'm getting all sort of strange behavior in xFeed.

As near as I can tell if I add the feed into another category it seems to work okay. But then I don't see nearly as many entries.

Thanks for the quick reply and the suggestion!

Re: It's a bug, but I'm not sure where

by Kevin » May 21st, 2013, 8:56 pm

That's an interesting one..

If you edit the feed details and set it up to skip description, does it still show the same page when you use the arrows?

If you add the feed in another category, does this still happen.

I'll test more later, but currently on my phone, I cannot reproduce..

Thank you very much, I also notice that this feed formats itself in a different way that I would like to change... thank you again for sharing!

It's a bug, but I'm not sure where

by BruceK » May 21st, 2013, 8:47 pm

I'm using an iPad1 with 64GB of memory, around 15GB of it free. Using the latest-and-greatest version of xFeed (4.0 I believe).

One RSS feed in particular is giving me this problem: Astronomy Picture of the day at http://apod.nasa.gov/apod.rss

I get the list of updates just fine, and have no problem viewing the APOD of the current day.

When I try to view the APODs from earlier days I continue to be shown the one from the current day. So, for instance, if I try to view the entry from 5/14/2013 I am shown the entry from that day, but when I tap on Read More to see the entire entry I am returned to the full entry from today, 5/21/2013. Using the down arrow above the daily photo takes me to the previous day's entry, but when I tap on Read More I am again shown the current day's entry.

This only happens with the APOD site (so far), so I have no idea if this is a problem with their site or with xFeed. But any help would be appreciated!

Thanks!

Top